0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Vigo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Vigo vind je hieronder.
Productomschrijving
De eetkamerstoel Vigo is een combinatie van een moderne en een Scandinavische eetkamerstoel. De zitting heeft zeer moderne invloeden, maar het onderstel bestaat uit Scandinavisch design. Het onderstel bestaat uit hout met zwarte metalen bevestigingsstukken. De zitting is gemaakt van kunststof, wat heel makkelijk is in onderhoud. Je houdt dit namelijk simpel schoon door met een vochtig of een droog doekje af te vegen. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zwarte eetkamerstoelen gaan goed bij alle soorten, kleuren en materialen eettafels. Met zwart zit je altijd safe! Ook nog op zoek naar een (nieuwe) eettafel, kijk dan ook eens bij ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 38 cm
Diepte
: 51 cm
Breedte
: 46 cm
Zithoogte
: 44 cm
Hoogte
: 84 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.