1
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel Vigo

40,-

Productomschrijving

De eetkamerstoel Vigo is een combinatie van een moderne en een Scandinavische eetkamerstoel. De zitting heeft zeer moderne invloeden, maar het onderstel bestaat uit Scandinavisch design. Het onderstel bestaat uit hout met zwarte metalen bevestigingsstukken. De zitting is gemaakt van kunststof, wat heel makkelijk is in onderhoud. Je houdt dit namelijk simpel schoon door met een vochtig of een droog doekje af te vegen. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleur zwart. Zwarte eetkamerstoelen gaan goed bij alle soorten, kleuren en materialen eettafels. Met zwart zit je altijd safe! Ook nog op zoek naar een (nieuwe) eettafel, kijk dan ook eens bij ons ruime assortiment.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 46 cm
Zithoogte
: 44 cm
Hoogte
: 84 cm
Zitdiepte
: 38 cm
Diepte
: 51 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Vigo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.