0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Segur

205,-
  • Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 120 x 42 cm
  • Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 140 cm
Productomschrijving
Champagnekleurig tv-meubel Segur is een modern en tijdloos tv-meubel. Champagnekleur zal nooit uit de mode raken, dat blijft chic en stijlvol. Met tv-meubel Segur zit je dus altijd goed. Het is een greeploze tv-meubel, zodat er niets uitsteekt en het interieur rustig oogt. Segur is uitgevoerd met twee laden en een opbergruimte waar je jouw apparatuur in kunt zetten en je kabels in weg kunt werken. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. In de serie Segur zijn meerdere meubels in dezelfde stijl en dezelfde kleuren verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer consequent en goed samengesteld inrichten. Kijk ook eens naar de complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 47 cm
Gewicht
: 32 kg
Breedte
: 140 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Segur .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Segur ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.