0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Segur

175,-
Productomschrijving
Champagnekleurig tv-meubel Segur is een modern en tijdloos tv-meubel. Champagnekleur zal nooit uit de mode raken, dat blijft chic en stijlvol. Met tv-meubel Segur zit je dus altijd goed. Het is een greeploze tv-meubel, zodat er niets uitsteekt en het interieur rustig oogt. Segur is uitgevoerd met twee laden en een opbergruimte waar je jouw apparatuur in kunt zetten en je kabels in weg kunt werken. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. In de serie Segur zijn meerdere meubels in dezelfde stijl en dezelfde kleuren verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer consequent en goed samengesteld inrichten. Kijk hier voor de gehele collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 47 cm
Gewicht
: 32 kg
Breedte
: 140 cm
Diepte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.