0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Segur

205,-
  • Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 120 x 42 cm
Productomschrijving
Champagnekleurig tv-meubel Segur is een modern en tijdloos tv-meubel. Champagnekleur zal nooit uit de mode raken, dat blijft chic en stijlvol. Met tv-meubel Segur zit je dus altijd goed. Het is een greeploze tv-meubel, zodat er niets uitsteekt en het interieur rustig oogt. Segur is uitgevoerd met twee laden en een opbergruimte waar je jouw apparatuur in kunt zetten en je kabels in weg kunt werken. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. In de serie Segur zijn meerdere meubels in dezelfde stijl en dezelfde kleuren verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer consequent en goed samengesteld inrichten. Kijk hier voor de gehele collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 47 cm
Gewicht
: 32 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.