0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Elba

Adviesprijs 199,- 165 18%
Productomschrijving
Houd je van een warme uitstraling, maar ook van een strak design, dan is het tv-meubel Elba perfect voor jou. Omdat dit model geheel greeploos is, krijg je een moderne look. De kleur is juist warm en landelijk. Een perfecte combinatie.

Dit tv-meubel bestaat uit veel opbergcapaciteit. Er is ruimte voor apparatuur in de vakken in het midden. Aan de linkerkant en de rechterkant van het tv-meubel vind je twee vakken. Hier berg je extra spullen in op. Wil je jouw interieur compleet maken, shop dan zeker ook jouw hoekbank bij ons!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Hoogte
: 48 cm
Diepte
: 45 cm
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.