0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
Tv-meubel Flair is de perfecte uitvoering van een industrieel tv-meubel. Uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het tv-meubel natuurlijk oogt. In combinatie met groene accessoires, zal dit een echte eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Het tv meubel is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lade makkelijk en subtiel sluit. Dit meubel bevat twee deuren, een lade en een opbergvak. Waardoor je jouw apparatuur en kabels makkelijk op kunt bergen. Ook erg handig is dat de kast gemonteerd bij je thuis wordt geleverd. Kijk ook eens bij complete woonkamer Flair voor een combinatie van meubels uit de serie Flair.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 130 cm
Hoogte
: 60 cm
Diepte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.