0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Flair

435
  • Spaanplaat - mxf_Mumbai - 175 x 50 cm

Productomschrijving

Tv-meubel Flair is de perfecte uitvoering van een industrieel tv-meubel. Uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het tv-meubel natuurlijk oogt. In combinatie met groene accessoires, zal dit een echte eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Het tv meubel is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lade makkelijk en subtiel sluit. Dit meubel bevat twee deuren, een lade en een opbergvak. Waardoor je jouw apparatuur en kabels makkelijk op kunt bergen. Ook erg handig is dat de kast gemonteerd bij je thuis wordt geleverd. Kijk ook eens bij complete woonkamer Flair voor een combinatie van meubels uit de serie Flair.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 130 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Flair.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.