0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Eva

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Eva vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit mooie hoogglans tv-meubel is een echte eyecatcher. Alle ogen zullen meteen naar Eva gaan. Door het gebruik van twee verschillende kleuren, is dit een echt uniek tv-meubel. Met de aanschaf van dit exemplaar, haal je dus zeker iets bijzonders in huis! Dit tv-meubel is anders dan andere tv-meubels, omdat dit meubel bestaat uit lades, in plaats van vakken of legplanken. Daardoor oogt de hoek bij de televisie meteen heel opgeruimd en geordend. Zeker omdat je geen apparatuur ziet. Super handig dus en ook makkelijk met opruimen en poetsen. Kijk voor meerdere hoogglans meubels van de collectie Eva, bij ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 150 cm
Hoogte
: 46 cm
Diepte
: 51 cm
Gewicht
: 43 kg
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.