0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Ede

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit karakteristieke tv-meubel is er in twee uitvoeringen: de ene landelijk en rustiek. De ander modern en stoer. Ben je op zoek naar warmte in je woonkamer, dan is de houten uitvoering perfect voor jou! Met dit tv-meubel kun je niet fout zitten en door de opbergkasten ín het meubel kun je er meer dan alleen je apparaten in kwijt.
Hou je meer van een modern of urban design? Dan ga je voor de grijze uitvoering. Dit tv-meubel zorgt er meteen voor dat jouw woonkamer die stoere, robuuste uitstraling krijgt. Door de bijzondere kleur is het ook nog eens een echte eyecatcher! Ook geïnteresseerd in salontafel Ede, uit dezelfde collectie? Bestel deze dan ook snel! Verkrijgbaar met of zonder opbergvak.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 47 cm
Diepte
: 37 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.