0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Devine

255,-
  • Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 45 cm
Productomschrijving
Het prachtige tv-meubel Devine is net zo mooi als praktisch. Met meerdere vakken en lades heb je genoeg ruimte voor apparatuur en voor het opbergen van je spullen. En kun je ook nog eens de kabels wegwerken, voor een opgeruimde en geordende woonkamer. De meubels uit deze industriële woonserie zijn allemaal op elkaar afgestemd, met het gebruik van dezelfde materialen, dezelfde stijl en dezelfde kleuren. Omdat dit tv-meubel is uitgevoerd met smalle poten en deze ook hoog op deze poten staat, oogt jouw woonkamer groter. Meubels die licht doorlaten zorgen namelijk voor een ruimtelijkere woning. Bekijk het tv-meubel Devine en de andere meubels uit deze mooie woonserie nu in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 48 cm
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 42 kg
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Devine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.