0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Deen - beton

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Deen - beton vind je hieronder.
Productomschrijving
Het kastje onderin heeft drie opbergvakken. Hier kun je veel spullen in kwijt. Dit onderdeel van het tv-meubel is modern uitgevoerd in de kleur mat wit. Het glas aan de zijkant is ook modern. Terwijl het bovenblad juist heel industrieel en robuust is. Het bovenblad is van beton. Het is prachtig om dit tv-meubel minimalistisch te combineren met grijze meubels. Wanneer je jouw woonkamer inricht met allemaal minimalistische meubels, krijg je veel eenheid en rust in jouw woning. De eetkamerstoel London in de kleur antraciet en het dressoir Mora zouden bijvoorbeeld een perfecte aanvulling zijn op deze stijl en dit tv-meubel. Shop alle meubels nu in een van onze woonwinkels of kijk verder in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 45 cm
Diepte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.