0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Bologna

799,- 499 38% Je bespaart € 300,00
Productomschrijving
Een eikenhouten tv-meubel doet het goed tegenwoordig. Dit is niet voor niets zo'n trend! Het kan altijd, zorgt voor rust in de woning, maar geeft ook karakter aan een interieur. Dit tv-meubel zal lang meegaan, door de goede kwaliteit van het product. Dit organische tv-meubel zal ervoor zorgen dat jouw woonkamer er intiemer, romantischer en warmer uitziet. Door het goed afgewerkte hout, ziet jouw woonkamer er meteen ook uit om door een ringetje te halen. Geen onrustigheden, of oneffenheden in jouw meubels! Met een leuke plant er naast, creëer je ook meteen een Urban of zelfs Bohemian vibe. Kijk ook eens bij onze lampen, zo maak je jouw woonkamer helemaal compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 53 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 138/189 cm
Gewicht
: 38/46 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.