0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Bologna

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een eikenhouten tv-meubel doet het goed tegenwoordig. Dit is niet voor niets zo'n trend! Het kan altijd, zorgt voor rust in de woning, maar geeft ook karakter aan een interieur. Dit tv-meubel zal lang meegaan, door de goede kwaliteit van het product. Dit organische tv-meubel zal ervoor zorgen dat jouw woonkamer er intiemer, romantischer en warmer uitziet. Door het goed afgewerkte hout, ziet jouw woonkamer er meteen ook uit om door een ringetje te halen. Geen onrustigheden, of oneffenheden in jouw meubels! Met een leuke plant er naast, creëer je ook meteen een Urban of zelfs Bohemian vibe. Kijk ook eens bij onze lampen, zo maak je jouw woonkamer helemaal compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 138/189 cm
Hoogte
: 53 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 38/46 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.