0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Barbados Bruin

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Barbados Bruin vind je hieronder.
Productomschrijving
Tv-meubel is landelijk en rustiek. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen, geeft dit een mooi effect aan jouw woonkamer. Daarnaast is er genoeg opbergruimte. Je kunt jouw apparatuur en kabels dus netjes wegwerken. Zo wordt het geen chaos en gigantische rommel in jouw woonkamer. Het voordeel van dit tv-meubel is dat tv-meubel Barbados amper plek in beslag neemt. Mocht je dit te weinig opbergruimte vinden, kun je er altijd voor kiezen het af te stijlen met één van onze vitrinekasten. Zo creëer je op een unieke manier jouw leefhoek en opberghoek in dezelfde stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
Gewicht
: 50/62 kg
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 129/184 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.