0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Amsterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Amsterdam vind je hieronder.
Productomschrijving
Een tv meubel industrieel geeft jouw woonkamer een chique en tevens stoere look. Veel mensen denken dat donkere kleuren een woonkamer klein en kil maken. Maar donkere kleuren kunnen een woonkamer ook juist heel knus maken. Kijk maar naar tv-meub Amsterdam. Dit tv-meubel industrieel is een mooie aanvulling op je woning en door de houtstructuren geeft dit juist een warme sfeer af. Dit tv-meubel is voorzien van twee deurtjes en een lade met een soft close systeem. Amsterdam is ook verkrijgbaar in de afmeting 185 x 40 cm. In de serie Amsterdam zijn er meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met een eettafel, salontafel, dit tv meubel industrieel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 130/185 cm
Breedte
: 41 cm
Hoogte
: 44 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven & Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.