0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Amsterdam

255,-
Productomschrijving
Een tv meubel industrieel geeft jouw woonkamer een chique en tevens stoere look. Veel mensen denken dat donkere kleuren een woonkamer klein en kil maken. Maar donkere kleuren kunnen een woonkamer ook juist heel knus maken. Kijk maar naar tv-meub Amsterdam. Dit tv-meubel industrieel is een mooie aanvulling op je woning en door de houtstructuren geeft dit juist een warme sfeer af. Dit tv-meubel is voorzien van twee deurtjes en een lade met een soft close systeem. Amsterdam is ook verkrijgbaar in de afmeting 185 x 40 cm. In de serie Amsterdam zijn er meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met een eettafel, salontafel, dit tv meubel industrieel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 130/185 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 41 cm
Hoogte
: 44 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.