0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tienerbed met lade Heidi

150,-

Productomschrijving

Tienerbed met lade Heidi is een modern bed voor in de tienerkamer. Dit tienerbed is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het bed heeft onderin één lade op wieltjes. Superhandig als er logees zijn, zodat je deze óp de lade kunt laten slapen. Er past namelijk een matras in. Of je gebruikt de lade als opbergruimte. In dit tienerbed met onderlade past een matras van 90 x 200 cm. Het bed is alleen leverbaar in eiken kleur met zwart. Let op. Het tienerbed met onderlade komt exclusief een matras en een lattenbodem. Heb je meer opbergruimte nodig? Kijk dan ook eens naar tienerbed met opbergruimte Heidi.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 24 kg
Lengte
: 204 cm
Breedte
: 101 cm
Hoogte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerbed met lade Heidi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerbed met lade Heidi vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.