0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienernachtkastje Liverpool

Adviesprijs 110,- 85 23%
Productomschrijving
Dit industriële tienernachtkastje is de perfecte aanvulling op de slaapkamer van jouw kind. Met dit nachtkastje voor tieners maak jij jouw tiener slaapkamer helemaal af. Door de lade, maar ook de ruimte onder de lade, is er genoeg opbergruimte. Je kunt van alles in en op dit meubel kwijt. Dit nachtkastje past ook bij een modern interieur, het contrast maakt dan de slaapkamer heel speels. Mocht je al een industrieel interieur hebben, dan matcht dit industriële nachtkastje natuurlijk helemaal perfect. Met dit nachtkastje zit je eigenlijk altijd wel goed. Ideaal voor een tiener of een kind, die een stoere kinderkamer of tienerkamer wil!

Dit is niet ons enige industriële meubel, kijk voor de rest van deze serie bij tienerkamer Liverpool.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 46 cm
Hoogte
: 38 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 13 kg
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tienernachtkastje Liverpool.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tienernachtkastje Liverpool ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.