0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Carrara

0/10 (0 reviews)
215,-
Productomschrijving
De salontafel Carrara is uitgevoerd in zwart marmer en zal jouw zithoek een extra luxe uitstraling geven. Zwart marmer is een mooie combinatie tussen modern en industrieel, maar altijd chic. Deze salontafel is los verkrijgbaar of als onderdeel van de complete woonkamer Carrara.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 122 cm
Breedte
: 66 cm
Hoogte
: 45 cm
Te bekijken?
: Ja, in Rotterdam en Den Haag.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Salontafel Carrara.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel Carrara ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.