0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Marquise

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Marquise vind je hieronder.
Productomschrijving
Landelijke salontafel Marquise is zoals de naam van het product al zegt, ideaal voor in een landelijk interieur. Deze salontafel is beschikbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Twee kleuren die erg goed samengaan, omdat het contrast heel mooi is. De landelijke salontafel Marquise is uitgevoerd met een opbergvak in het midden. Hier kun je meerdere spullen kwijt en oogt je woonkamer ordelijk en opgeruimd. De salontafel is voorzien van donkergrijze grepen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar zoals een tv-meubel, eettafel en een dressoir. Ook de combinatie deal in de vorm van een complete woonkamer is verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 121 cm
Breedte
: 65 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 35 kg
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.