0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel Trondheim

175,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 120 x 75 cm
Productomschrijving
Salontafel Trondheim heeft een super handig design. Door een brede en grote bovenblad kun je veel spullen kwijt op de salontafel. En door het brede en grote onderblad kun je hier nog eens extra opbergruimte creëren. De uitstraling van deze salontafel is natuurlijk, maar ook robuust. Je kunt deze dus in een landelijk, maar ook een industrieel of urban interieur plaatsen. In dezelfde industriële serie zijn meerdere meubels beschikbaar. Op die manier kun je jouw woonkamer in dezelfde kleuren en materialen inrichten, voor een rustig en samenhangend interieur. Wil je het helemaal makkelijk? Dan hebben wij complete woonkamer Trondheim al voor jou samengesteld. In deze woonkamer zitten deze salontafel, een eettafel, een tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Gewicht
: 33 kg
Breedte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.