2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Lofty

0/10 (0 reviews)
199,-
Productomschrijving
Deze mooie, unieke salontafel is een echte musthave wanneer je van industriële meubels houdt. De salontafel Lofty staat hoog op de poten, waardoor een kamer wat lichter oogt. Een robuustere salontafel zorgt er namelijk voor dat er minder licht door schijnt en de ruimte wat kleiner lijkt. Dat is dus het grote voordeel van een salontafel op poten. Daarnaast is dit een mooi industrieel item, dat bij alle soorten industriële items past. Hout, metaal, een mix: salontafel Lofty past er altijd wel bij! Bekijk ook eens de andere meubels uit deze serie of ga voor de complete woonkamer Lofty, waar deze salontafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 110 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 55 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Salontafel Lofty.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel Lofty ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.