0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Kirby

195,-
  • Mangohout - Mangohout - 120 x 60 cm
Productomschrijving
De mooie industriële salontafel Kirby is een echte musthave voor iedereen die van deze woonstijl houdt. De ombouw is in metaal, de bladen zijn van mangohout. Daardoor krijgt de salontafel naast een industrieel ook een heel mooie natuurlijke look. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en heeft een onderblad. Daardoor heeft de salontafel dus genoeg opbergruimte. Zeker met het bovenblad meegeteld. Genoeg plek dus om jouw onderzetters neer te zetten. In de serie Kirby zijn twee salontafels beschikbaar. Een vierkante variant en een grotere, rechthoekige. De keuze is dus helemaal aan jou. Bekijk ook de andere meubels uit de serie Kirby eens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 40 cm
Lengte
: 60 / 120 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.