0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Den Haag

350,-
Productomschrijving
Deze salontafel bestaat uit een combinatie van massief vurenhout en metaal. De salontafel Den Haag hoort bij de woonserie Den Haag en matcht dus ook perfect met de andere meubels uit deze serie. Zo kun je de salontafel mooi combineren met het tv-meubel, de vitrinekast of de eettafel. Of je kiest voor de complete woonkamer Den Haag. Deze salontafel heeft twee lades, waar je bijvoorbeeld je afstandsbediening of je onderzetters in kunt bewaren. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. Omdat de salontafel hoog op de poten staat, oogt jouw woonkamer ruimer én heb je minder poetswerk.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 50 cm
Lengte
: 120 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Den Haag.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Den Haag vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.