0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Venetie

Sale
285,-
Productomschrijving
De mooie hoogglans salontafel Venetie is makkelijk te combineren. Deze salontafel hoort bij de complete, moderne serie Venetie. Waarbij de meubels allemaal in hoogglans zijn uitgevoerd. Door de witte kleur straalt jouw woonkamer rust uit. Maar een witte salontafel is ook leuk om op te decoreren. Zo zijn felle kleuren heel geschikt bij wit, maar ook rustigere tonen kunnen prima met een witte salontafel. De salontafel is uitgevoerd in MDF, een kwalitatief materiaal dat ervoor zorgt dat er een lange levensduur van jouw product is. Deze salontafel kan dus jarenlang mee. Shop deze salontafel nu snel bij WOONENZO of neem een kijkje bij de andere producten uit deze mooie serie!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 36 kg
Breedte
: 66 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 44 cm
Lengte
: 127 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Venetie.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Venetie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.