0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Trondheim

175,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 120 x 75 cm
Productomschrijving
Salontafel Trondheim heeft een super handig design. Door een brede en grote bovenblad kun je veel spullen kwijt op de salontafel. En door het brede en grote onderblad kun je hier nog eens extra opbergruimte creëren. De uitstraling van deze salontafel is natuurlijk, maar ook robuust. Je kunt deze dus in een landelijk, maar ook een industrieel of urban interieur plaatsen. In dezelfde industriële serie zijn meerdere meubels beschikbaar. Op die manier kun je jouw woonkamer in dezelfde kleuren en materialen inrichten, voor een rustig en samenhangend interieur. Wil je het helemaal makkelijk? Dan hebben wij complete woonkamer Trondheim al voor jou samengesteld. In deze woonkamer zitten deze salontafel, een eettafel, een tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 33 kg
Breedte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Lengte
: 120 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.