0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Nieuwegein

160,- Adviesprijs249,- 36% Je bespaart € 89,00
Productomschrijving
Deze robuuste rechthoekige salontafel is een echte eyecatcher in je woonkamer. Salontafel Nieuwegein heeft invloeden van de industriële stijl. Door de metalen poten zal deze tafel meteen opvallen! Daarnaast is het ook wel handig dat deze salontafel hoog op de poten staat. Dat maakt het poetsen onder deze tafel makkelijker en zo komt er minder snel stofvorming. De salontafel heeft veel opbergruimte vanwege de lade onderin. Handig om je onderzetters, of afstandsbediening in te bewaren. Het model is mooi afgewerkt en tijdloos. Door het simpele, maar moderne design zal deze salontafel in elke stijl woonkamer goed tot z'n recht komen. Kijk ook eens naar complete woonkamer Nieuwegein, voor meerdere meubels in deze serie samengevoegd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 107 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 46 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Nieuwegein.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Nieuwegein vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.