0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Dime uitklapbaar

295,-
  • Spaanplaat - FO_Wit - 110 x 65 cm
Productomschrijving
De salontafel Dime is uitklapbaar. Deze salontafel is uitgevoerd in de moderne stijl en in de kleur wit. Een witte salontafel is makkelijk te combineren met andere stijlen, kleuren en soorten meubels. Eet je vaak voor de tv? Dan is deze salontafel een echte musthave voor jou. Je hoeft namelijk niet meer op te staan of moeilijk te doen, maar klapt gewoon de salontafel uit. Super handig! In deze salontafel kun je zelfs smalle, kleine spullen - zoals onderzetters of een afstandsbediening - bewaren. Ook op het onderblad kun je spullen neerzetten. Zo heb je alles dicht bij jouw bank of fauteuil! Shop deze salontafel nu snel in één van de woonwinkels of in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 110 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 65 > 91,5 cm
Hoogte
: 45 > 67 cm
Gewicht
: 40 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Dime uitklapbaar vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.