0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klassieke salontafel Soest

85,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 103 x 68 cm
Productomschrijving
Klassieke salontafel Soest is een blikvanger en daarnaast ook nog eens een heel handig meubel. Deze salontafel heeft namelijk veel opbergruimte. Het bovenblad is breed en groot, dus daar is genoeg plek om spullen op te zetten. En onder het bovenblad zit nog een soort opbergplank. Ook hier kunnen producten gestald worden. De klassieke salontafel Soest is uitgevoerd met vier stevige poten. En is vrij robuust. In de serie Soest zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zoals een dressoir, eettafel en een vitrinekast. Er is in de serie Soest ook een complete woonkamer verkrijgbaar, met een combinatie van meerdere meubels bij elkaar. De klassieke salontafel Soest is leverbaar in de kleur Country Grey.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38 cm
Breedte
: 63 cm
Gewicht
: 47 kg
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 103 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke salontafel Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke salontafel Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.