0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Klassieke salontafel Soest

65,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 103 x 68 cm
Productomschrijving
Klassieke salontafel Soest is een blikvanger en daarnaast ook nog eens een heel handig meubel. Deze salontafel heeft namelijk veel opbergruimte. Het bovenblad is breed en groot, dus daar is genoeg plek om spullen op te zetten. En onder het bovenblad zit nog een soort opbergplank. Ook hier kunnen producten gestald worden. De klassieke salontafel Soest is uitgevoerd met vier stevige poten. En is vrij robuust. In de serie Soest zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zoals een dressoir, eettafel en een vitrinekast. Er is in de serie Soest ook een complete woonkamer verkrijgbaar, met een combinatie van meerdere meubels bij elkaar. De klassieke salontafel Soest is leverbaar in de kleur Country Grey.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 47 kg
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 103 cm
Hoogte
: 38 cm
Breedte
: 63 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke salontafel Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke salontafel Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.