0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Soest

495 Adviesprijs750,- 34% Je bespaart € 255,00
 • Klassiek tv-meubel Soest
  Spaanplaat - PS_Country grey - 155 x 47 cm
 • Klassieke eettafel Soest
  Spaanplaat - PS_Country grey - 180 x 80 cm
 • Klassieke salontafel Soest
  Spaanplaat - PS_Country grey - 103 x 68 cm
 • Klassiek dressoir Soest
  Spaanplaat - PS_Country grey - 200 x 40 cm

Productomschrijving

De woonkamerset Soest heeft een klassieke look. Deze woonkamerset zal nooit buiten de smaak vallen, omdat deze niet trendgevoelig is. Lichthout kan altijd namelijk. Soest is gemaakt van melamine, dit is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrije eigenschappen. Dit is dus een meubelset die lang meegaat en een lange levensduur heeft. eigenschappen. Omdat dit een complete meubelset is hoef je zelf de meubels niet bij elkaar te zoeken. Je hebt dus geen stress of angst dat de meubels niet bij elkaar passen, want alles is uitgevoerd in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal. De woonkamerset Soest is uitgevoerd in de kleur Country grey.

Al onze complete woonkamer-sets bestaan uit een tv-meubel, een salontafel, een eettafel en een dressoir. Voor een meerprijs kun je de set compleet maken met vitrinekast Soest. Het tv-meubel is inclusief wandplank.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Soest.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Soest vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.