0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbureau Ster

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbureau Ster vind je hieronder.
Productomschrijving
Het leuke kinderbureau Ster komt in de kleur roze en grijs. Ideaal voor meisjes, maar óók leuk voor jongens. Het kinderbureau is voorzien van een deurtje, met twee vakken. Erg handig voor opbergruimte. Hier kan bijvoorbeeld een laptop in, mappen, of boeken. Dit kinderbureau is erg leuk bij de kinderkamer Ster! Deze kinderkamer is net zoals kinderbureau Ster ook helemaal doorgevoerd in het thema ‘sterren’, zoals de naam zegt. Alle meubels uit deze serie hebben dezelfde afwerking en kleurgebruik. En het thema maakt deze set, maar ook de losse meubels super leuk voor een peuter of een kleuter! Op het bovenblad is een vakje met inham beschikbaar, waar bijvoorbeeld schriftjes of pennen in geschoven kunnen worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 95 cm
Breedte
: 113 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.