7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Industrieel bureau Liverpool

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Industrieel bureau Liverpool is perfect voor iemand die van een donker interieur houdt. Geschikt voor zowel jongens als meisjes en tieners! Zij zullen dit stoere bureau zeker mooi vinden. Maar ook heel geschikt voor volwassenen. Dit industrieel bureau is tijd- en trendloos. Door de open poten is dit een luchtig bureau en staat het dus ook goed in een heel druk ingerichte kamer. Hierdoor lijkt de slaapkamer of het studeerkamertje ook groter, omdat het geen massief bureau is. Door het brede blad van dit industrieel bureau is er genoeg ruimte om laptops of boeken te bewaren. En door het missen van brede poten onder het blad, is er genoeg ruimte om een bureaustoel helemaal onder het blad te zetten. Bekijk ook eens onze collectie bureaustoelen, om jouw kantoor/studeerkamer compleet te maken.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Breedte 140 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 70 cm
Gewicht 26 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.