0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel industrieel Amsterdam

285,-
Productomschrijving
Aan eettafel industrieel Amsterdam kun je urenlang gezellig met vrienden of familie tafelen. Deze tafel is geschikt voor vier personen, of zes wanneer je aan de uiteindes ook nog eetkamer stoelen zet. kunt zitten. Een eettafel industrieel geeft een stoer en robuust tintje aan jouw woning. Deze stijl is ideaal voor een licht huis, maar net zo goed voor een donkerder of compacter huis. Industrieel oogt namelijk ook heel natuurlijk, door het gebruik van donker hout, zwart en metaal. De serie Amsterdam is één van onze favorieten. Het industriële thema is super populair en dat zien we ook bij eettafel industrieel Amsterdam. Deze eettafel is van boven tot onder uitgevoerd in deze prachtige stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.