0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Hud

265,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken - 160 x 90 cm
Productomschrijving
De mooie eettafel van hout Hud komt uit de populaire industriële serie Hud. Door het mooie, stijlvolle design en de industriële tintjes door het metaal, past deze eettafel in veel soorten interieurs en niet enkel in een industriële inrichting. De eettafel in houtlook is leverbaar in 160 cm, wat groot genoeg is voor zes personen. Een mooie feature is dat deze eettafel lades aan de uiteinden heeft. Zo kun je makkelijk dingen opbergen die je graag dicht bij jouw eettafel hebt. Zoals bijvoorbeeld onderzetters of placemats. Shop deze prachtige eettafel in houtlook nu snel online of in de winkels van WOONENZO. En bekijk ook eens de complete woonkamer Hud, waar deze eettafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 166 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 48 kg
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Hud.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Hud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.