0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Segur

220,-
  • Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 170 x 90 cm
Productomschrijving
Deze eettafel past perfect bij een landelijk interieur. De grijze kleur van deze eettafel geeft het geheel een uniek tintje. De kleur Champagne Oak geeft sowieso een decadente uitstraling aan de eethoek. De eettafel is groot genoeg voor 4 tot 6 personen. Aan de uiteinden van de eettafel kunnen namelijk ook nog eetkamer stoelen geplaatst worden. Met 170 cm heb je genoeg tafelblad om volop te gaan koken en hapjes op tafel te zetten. Of lang te gaan tafelen met vrienden of familie. Bekijk ook eens de complete woonkamer Segur, wanneer je geïnteresseerd bent in eettafel Segur. De meubels uit de serie Segur zijn namelijk in dezelfde stijl en kleur uitgevoerd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 43 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.