0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel industrieel Amsterdam

285,-
Productomschrijving
Aan eettafel industrieel Amsterdam kun je urenlang gezellig met vrienden of familie tafelen. Deze tafel is geschikt voor vier personen, of zes wanneer je aan de uiteindes ook nog eetkamer stoelen zet. kunt zitten. Een eettafel industrieel geeft een stoer en robuust tintje aan jouw woning. Deze stijl is ideaal voor een licht huis, maar net zo goed voor een donkerder of compacter huis. Industrieel oogt namelijk ook heel natuurlijk, door het gebruik van donker hout, zwart en metaal. De serie Amsterdam is één van onze favorieten. Het industriële thema is super populair en dat zien we ook bij eettafel industrieel Amsterdam. Deze eettafel is van boven tot onder uitgevoerd in deze prachtige stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 90 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.