0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Stoel met armleuning Bridgit

95,-
  • Microfiber - Microfiber_bruin
Productomschrijving

Stoel met armleuning Bridgit is industrieel én comfortabel. Om deze stoel is voorzien van een armleuning, kun je jouw armen makkelijk laten steunen. De eetkamerstoel heeft zwarte poten, wat dat industriële tintje verder doorvoert. Eetkamerstoel bridgit is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. Beide hebben een apart patroon op de leuning en zitting. Grijs en bruin doet het altijd goed bij eettafels. Op de foto's bij dit product, zie je stoel met armleuning Bridgit in twee kleuren bij eettafel Els staan. Dit is een erg goede combinatie, maar in onze ruime collectie eettafels staan meerdere eettafels die erg goed staan met stoel met armleuning Bridgit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 54 cm
Zithoogte
: 47 cm
Breedte
: 49 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Hoogte
: 87 cm
Armleuning
: 68 cm hoog
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.