0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderkast Smik

220,-
Productomschrijving
Kinderkast Smik is een subtiele en rustige kinderkledingkast. Met deze kast haal je genoeg opbergruimte in huis voor jouw zoon of dochter. Geen enkele kinderslaapkamer kan zonder een kledingkast natuurlijk. Zeker voor de wat oudere kinderen is deze kledingkast zeer geschikt, omdat dit een neutrale kast is. Deze kinderkledingkast komt met een standaard indeling. Dat wil zeggen dat je niet extra betaalt voor de roede en de legplanken die met deze kast komen. Het handige daaraan is dat er dus ruimte is voor opgevouwen kleding, maar ook voor bijvoorbeeld winterjassen of blouses die niet mogen kreuken. De handgrepen zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Deze kinderkast zit ook in de complete kinderslaapkamer Smik, met bed en nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 193 cm
Gewicht
: 66 kg
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.