0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Smik

220

Productomschrijving

Kinderkast Smik is een subtiele en rustige kinderkledingkast. Met deze kast haal je genoeg opbergruimte in huis voor jouw zoon of dochter. Geen enkele kinderslaapkamer kan zonder een kledingkast natuurlijk. Zeker voor de wat oudere kinderen is deze kledingkast zeer geschikt, omdat dit een neutrale kast is. Deze kinderkledingkast komt met een standaard indeling. Dat wil zeggen dat je niet extra betaalt voor de roede en de legplanken die met deze kast komen. Het handige daaraan is dat er dus ruimte is voor opgevouwen kleding, maar ook voor bijvoorbeeld winterjassen of blouses die niet mogen kreuken. De handgrepen zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Deze kinderkast zit ook in de complete kinderslaapkamer Smik, met bed en nachtkastje.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Smik .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderkast Smik vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.