0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Smik

250,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 80 cm
Productomschrijving
Kinderkast Smik is een subtiele en rustige kinderkledingkast. Met deze kast haal je genoeg opbergruimte in huis voor jouw zoon of dochter. Geen enkele kinderslaapkamer kan zonder een kledingkast natuurlijk. Zeker voor de wat oudere kinderen is deze kledingkast zeer geschikt, omdat dit een neutrale kast is. Deze kinderkledingkast komt met een standaard indeling. Dat wil zeggen dat je niet extra betaalt voor de roede en de legplanken die met deze kast komen. Het handige daaraan is dat er dus ruimte is voor opgevouwen kleding, maar ook voor bijvoorbeeld winterjassen of blouses die niet mogen kreuken. De handgrepen zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Deze kinderkast zit ook in de complete kinderslaapkamer Smik, met bed en nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 80/120 cm
Hoogte
: 193 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 66 kg
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kinderkast Smik .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kinderkast Smik ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.