0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tienerkamer Liverpool

395 Adviesprijs695,- 44% Je bespaart € 300,00
  • Tienernachtkastje Liverpool
    Spaanplaat - WI_Eiken - 46 x 38 cm
  • Tienerbed Liverpool
    Spaanplaat - WI_Eiken - 120 x 200 cm
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 140 x 200 cm
Productomschrijving
De tienerkamer Liverpool is ideaal voor een stoere en industriële tiener of jeugd slaapkamer. Jouw tiener gaat hier graag in slapen! En deze set is niet alleen voor jongens, ook meisjes kunnen deze tienerkamer onwijs leuk vinden. Zeker wanneer je het decoreert met een leuk kleurrijk dekbed en verschillende kussens. Voor de mannen is deze slaapkamer makkelijk in te richten, de set is als mooi en opvallend van zichzelf. En heeft dus niet per se veel decoratie nodig. De complete tienerkamer set bestaat uit een industrieel bed, nachtkastje en tweedeurs kledingkast voor tieners met een plank en roede aan de ene kant en drie legplanken aan de andere kant.

Voor een meerprijs is het tienerbed ook leverbaar in grotere afmetingen. Wil je het bed of een ander meubel los? Dat is ook mogelijk. Klik dan hier.

LET OP: exclusief matras en lattenbodem.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerkamer Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerkamer Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.