0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tienernachtkastje Liverpool

60 Adviesprijs99,- 40% Je bespaart € 39,00
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 46 x 38 cm
Productomschrijving
Dit industriële tienernachtkastje is de perfecte aanvulling op de slaapkamer van jouw kind. Met dit nachtkastje voor tieners maak jij jouw tiener slaapkamer helemaal af. Door de lade, maar ook de ruimte onder de lade, is er genoeg opbergruimte. Je kunt van alles in en op dit meubel kwijt. Dit nachtkastje past ook bij een modern interieur, het contrast maakt dan de slaapkamer heel speels. Mocht je al een industrieel interieur hebben, dan matcht dit industriële nachtkastje natuurlijk helemaal perfect. Met dit nachtkastje zit je eigenlijk altijd wel goed. Ideaal voor een tiener of een kind, die een stoere kinderkamer of tienerkamer wil!

Dit is niet ons enige industriële meubel, kijk voor de rest van deze serie bij tienerkamer Liverpool.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 46 cm
Gewicht
: 13 kg
Hoogte
: 38 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.