0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tienernachtkastje Liverpool

60 Adviesprijs99,- 40% Je bespaart € 39,00

Productomschrijving

Dit industriële tienernachtkastje is de perfecte aanvulling op de slaapkamer van jouw kind. Met dit nachtkastje voor tieners maak jij jouw tiener slaapkamer helemaal af. Door de lade, maar ook de ruimte onder de lade, is er genoeg opbergruimte. Je kunt van alles in en op dit meubel kwijt. Dit nachtkastje past ook bij een modern interieur, het contrast maakt dan de slaapkamer heel speels. Mocht je al een industrieel interieur hebben, dan matcht dit industriële nachtkastje natuurlijk helemaal perfect. Met dit nachtkastje zit je eigenlijk altijd wel goed. Ideaal voor een tiener of een kind, die een stoere kinderkamer of tienerkamer wil!

Dit is niet ons enige industriële meubel, kijk voor de rest van deze serie bij tienerkamer Liverpool.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 46 cm
Gewicht
: 13 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.