0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tienernachtkastje Liverpool

60 Adviesprijs99,- 40% Je bespaart € 39,00
Productomschrijving
Dit industriële tienernachtkastje is de perfecte aanvulling op de slaapkamer van jouw kind. Met dit nachtkastje voor tieners maak jij jouw tiener slaapkamer helemaal af. Door de lade, maar ook de ruimte onder de lade, is er genoeg opbergruimte. Je kunt van alles in en op dit meubel kwijt. Dit nachtkastje past ook bij een modern interieur, het contrast maakt dan de slaapkamer heel speels. Mocht je al een industrieel interieur hebben, dan matcht dit industriële nachtkastje natuurlijk helemaal perfect. Met dit nachtkastje zit je eigenlijk altijd wel goed. Ideaal voor een tiener of een kind, die een stoere kinderkamer of tienerkamer wil!

Dit is niet ons enige industriële meubel, kijk voor de rest van deze serie bij tienerkamer Liverpool.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 46 cm
Gewicht
: 13 kg
Hoogte
: 38 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.