0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Borba (draaideurkast)

460,- Adviesprijs480,- 5% Je bespaart € 20,00
  • Bed hout Borba (inclusief 2 nachtkastjes)
    Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
  • Draaideur kledingkast Borba
    Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
Productomschrijving
Een van de bestsellers wat betreft complete slaapkamers, is slaapkamer Borba. Deze mooie natuurlijke slaapkamer is compleet. De set bestaat namelijk uit een kledingkast met spiegel van 226 cm, een bed van 160cm en twee nachtkastjes. Voor een meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in grotere afmetingen. De complete slaapkamer is ook verkrijgbaar met kledingkast met schuifdeuren. Complete slaapkamer Borba is makkelijk te combineren met neutrale en subtiele kleuren. Kijk bij onze dekbedovertrekken voor neutrale en subtiele covers voor bij jouw bed, om die natuurlijke look compleet te maken en de slaapkamer knus in te richten.

Houd er wel rekening mee dat al onze slaapkamers exclusief matras en lattenbodem zijn. Deze dien je dus zelf nog aan te schaffen. Dat kan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Borba (draaideurkast).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Borba (draaideurkast) vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.