0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kindernachtkastje Ster

55,-
Productomschrijving
Kinder nachtkastje Ster is perfect voor alle prinsessen en feeën onder ons! Door de leuke decoratie met sterren, kan jouw dochter haar fantasie helemaal de loop laten.

Kindernachtkastje Ster heeft een lade voor opbergruimte, ideaal dus voor wanneer jouw dochter d'r haarelastiekjes wil opbergen. Of wanneer ze klaar is met haar sprookjesboek. Zo houd je de kamer netjes en opgeruimd. Dit kinder nachtkastje is echt perfect voor een meisjeskamer, door de kleuren en de vrolijkheid. Niemand gaat in deze slaapkamer verdrietig naar bed!


Bekijk ook de complete kinderkamer Ster. Hier vind je een nachtkastje, kledingkast en een bed, allemaal in de stijl van 'sterren en het heelal'.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 39 cm
Hoogte
: 34 cm
Breedte
: 44 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kindernachtkastje Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kindernachtkastje Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.