0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lattenbodem Comfort (70x200)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Comfort (70x200) vind je hieronder.
Productomschrijving
Lattenbodem Comfort is een houten bedframe, met een dubbele centrale balk die zeer stabiel is, maar tegelijkertijd ook flexibele ondersteuning voor het matras biedt. Deze lattenbodem is geschikt voor een bed van 70 cm en een bed van 140 cm breed. Wij raden namelijk altijd twee losse, kleinere lattenbodems aan, voor de stevigheid. Het systeem met smalle, dwars opspringende latten, maakt het mogelijk dat deze lattenbodem kan worden gebruikt voor alle soorten matrassen. Behalve groot comfort, zorgt dit frame er ook voor dat de hardheid van het matras aangepast kan worden.

De uiteinden van de latten zijn voorzien van een rubberen band die het schuiven van het matras tegengaat. Het frame heeft een dikte van 8 cm. In het midden is deze lattenbodem voorzien van een ladder band. Deze lattenbodem is zowel aan het hoofdeind als aan het voeteneind in hoogte verstelbaar. Bekijk ook eens onze matrassen, voor een ultiem ligcomfort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 70 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.