0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbed Smik

90,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Goedkoop kinderbed Smik is strak, subtiel en rustig. Handig voor een moderne slaapkamer, of een slaapkamer met weinig kleur. Je wil namelijk dat je zoon of dochter tot rust komt in zijn of haar slaapkamer. En genoeg slaap krijgt. Dit rustige witte kinderbed zorgt daarvoor. Het bed behoort bij de serie Smik met grijze handgrepen. Er zijn meerdere meubels verkrijgbaar in de collectie Smik, zoals een nachtkastje, een kledingkast en een complete slaapkamer. Zo kun je jouw slaapkamer in dezelfde kleuren en dezelfde stijl inrichten. Let op! Dit goedkoop kinderbed is exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 206 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Breedte
: 94 cm
Hoogte
: 70 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.