0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kinderbed meisje Vlinder

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed meisje Vlinder vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit mooie en schattige kinderbed voor een meisje is super leuk gedecoreerd. Op het hoofdbord en het voetbord staan roze strikken, sterren, vlindertjes en hartjes. Ieder meisje zal blij zijn met dit lieve en mooie bed! Het kinderbed voor een meisje Vlinder is leverbaar in de kleuren wit met roze. Dit zorgt voor een vrolijke uitstraling, maar het witte straalt ook rust uit. In de serie Vlinder zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook een complete kinderslaapkamer, met een kinderkledingkast, kindernachtkastje en dit kinderbed voor een meisje. Let op! Exclusief matras en lattenbodem. De afmeting voor het matras en de lattenbodem is 90 x 200 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 110 cm
Hoogte
: 68 cm
Diepte
: 203 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.