0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Snelle levering

Complete slaapkamer Toronto

895 Adviesprijs1140,- 22% Je bespaart € 245,00
 • Bed Toronto
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 160 x 200 cm
 • Nachtkastje Toronto (set van 2)
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 47 x 41 cm
 • Kledingkast Toronto
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 230 x 62 cm
Productomschrijving
Deze prachtige complete slaapkamer is een musthave wanneer je van een landelijk interieur houdt. De complete slaapkamer Toronto bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en een kledingkast. Je bent dus in één keer klaar met shoppen voor de slaapkamer. En daarnaast passen al jouw meubels perfect bij elkaar, wat weer zorgt voor een mooi samenhangend geheel. Een rustig en netjes ogende slaapkamer is heel belangrijk, want dat is waar je de slaapkamer voor gebruikt: tot rust komen. Dat gaat zeker lukken met complete slaapkamer Toronto. Shop deze slaapkamer nu in onze webshop of ga langs in één van onze woonwinkels, waar je deze slaapkamer in real life kunt bewonderen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Toronto.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Toronto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.