0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Renato

995,- Adviesprijs1194,- 17% Je bespaart € 199,00

Productomschrijving

De complete slaapkamer Renato geeft je het gevoel dat je in een hotelkamer slaapt. Door de kleurencombinatie van walnoot met betongrijs geeft dit een chique en dure uitstraling. Het bed is uitgevoerd met een extra breed hoofdbord. Ook dit zorgt voor een luxe look. Daarnaast zit er bij het bed led-verlichting. De nachtkastjes zitten aan het bed vast. Het bed is eventueel ook leverbaar met een opbergruimte ín het bed. Mocht je complete slaapkamer Renato bestellen zonder bed met opbergruimte, dan moet je er wel rekening mee houden dat deze exclusief matras en lattenbodem komt. Bij het bed met opbergbox zit dit wel inbegrepen.

De kledingkast is voorzien van twee schuifdeuren en is inclusief legplanken en roedes. Voor een meerprijs is de kledingkast in een grote afmeting leverbaar, namelijk 250cm. Het bed is ook groter verkrijgbaar, namelijk in 180cm. De producten zijn allemaal ook apart verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Renato.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Renato vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.