0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Chrono

1375
  • Nachtkastjes Chrono (set van 2)
    Spaanplaat - UC_hoogglans_wit
  • Bed Chrono
    Spaanplaat - UC_hoogglans_wit

Productomschrijving

Deze moderne hoogglans slaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes, een commode inclusief spiegel en een 2-deurs kledingkast voorzien van zweefdeuren. Je bent dan dus in één klap klaar met de slaapkamerinkopen. Complete slaapkamer Chrono heeft een luxe uitstraling. De complete slaapkamer is verkrijgbaar in twee kleuren. Houd je van de warmte en de dure look van een zwarte slaapkamer, dan kies je daarvoor. Maar de keuze voor wit kan natuurlijk ook. Dat is neutraal, rustig en daar valt alles wel mee te combineren.

Let op: tweepersoonsbed is exclusief lattenbodem en matras. Deze zijn hier te bestellen.

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Chrono .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Chrono vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.