0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete Kinderkamer Montana

589 Adviesprijs699,- 16% Je bespaart € 110,00

Productomschrijving

Complete kinderkamer Montana is zoals de naam al zegt een complete set met kindermeubels. Deze complete kinderkamer bestaat uit een kledingkast, een eenpersoons bed en een nachtkastje. Voor één prijs ben je dus in één keer klaar. En alle meubels uitgevoerd in dezelfde stijl, kleuren en materialen. Zorgt voor veel rust in een slaapkamer en dat is wel waar je naar streeft: helemaal tot rust komen. Het leuke van complete kinderkamer Montana is dat het een makkelijke slaapkamer is om te decoreren. Je kunt alle kleuren kussens, dekbedovertrekken en decoratie gebruiken, zonder dat de kamer druk of chaotisch aan zal doen. Al deze meubels zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete Kinderkamer Montana .

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.