0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen ruiten zwart wit

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met ruiten in de kleuren zwart en wit is vrij neutraal, maar door het design ook opvallend. Sierkussens in de kleuren zwart en wit, maar met andere figuren of designs zijn leuk om met elkaar te combineren. Zeker wanneer jij een rustig interieur of een interieur dat voornamelijk uit één of twee kleuren bestaat hebt. Dan kun je namelijk wat enthousiaster zijn met jouw sierkussens. Ondanks dat het opvallend en een blikvanger is, ogen veel verschillende figuren bij elkaar dan niet druk. Shop al jouw sierkussens bij WOONENZO. Kijk verder in onze webshop. Of ga langs in een van de woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen ruiten zwart wit.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.