0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen ruiten

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen bestaat uit drie grote ruiten in drie verschillende kleuren. Goud, blauw en zwart. De achtergrond van dit sierkussen is wit, wat voor een beetje rust in het design zorgt. De kleuren van het kussen springen er duidelijk uit, waarmee dit een echte blikvanger wordt. Shop alle sierkussens nu in de WOONENZO webshop. Of ga langs in één van onze door heel Nederland verspreide woonwinkels. Hier zie je al onze sierkussen gedecoreerd en gecombineerd met complete woonkamers, hoekbanken en slaapkamers. Zo zie je meteen of het sierkussen dat jij op het oog hebt, past bij jouw interieur!
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.