0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen marmer roze

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen komt deels in marmer look en deels in verschillende roze-tinten. Heel chic en elegant. Dit sierkussen is opgedeeld in vier verschillende 'vakken', die alle vier een andere uitvoering en kleuren hebben. Zo zijn twee van de vakken in marmer-look en zijn de andere twee in de kleur roze uitgevoerd. De details zijn afgewerkt in de kleuren brons en goud, wat een nog decadentere uitstraling geeft. Dit sierkussen is heel geschikt voor in bijvoorbeeld een modern interieur. Shop alle marmeren kussens in de webshop. In onze volledig ingerichte woonwinkels vind je alle sierkussens, zoals ook dit sierkussen in marmer look in combinatie met onze https://www.woonenzo.nl/banken">bankenstellen en interieurs. Zo zie je in één oogopslag met welke stijlen jouw favoriete sierkussen mixt.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen marmer roze.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.