0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen limegroen

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen bestaat uit verschillende lijnen in verschillende kleuren. De kleuren passen prachtig bij elkaar. Zonder dat dit een te overweldigend sierkussen is in jouw zithoek. Als je heel goed kijkt zie je in dit sierkussen in de kleur limegroen een zebra. Hoe uniek is dat? Door het lijnenspel krijg je een bijzonder patroon in jouw sierkussen. Al onze sierkussens zijn te bezichtigen in onze volledig ingerichte showrooms. Maar je kunt ze ook makkelijk en snel bekijken in de webshop. Voor nóg meer mooie decoratie en details in jouw zithoek of slaapkamer ga je nu snel naar onze schilderijen in onze webwinkel.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen limegroen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.