0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen Erwin 45x45 cm lemon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Sierkussen Erwin wil je toch meteen hebben als je al deze mooie vormen en kleuren bij elkaar ziet? Met dit kussen wil straks niemand meer van jouw bank af. Combineer dit schitterende, vierkante kussen met andere hippe sierkussens voor een geweldig geheel. Als je het kussen omdraait vindt je de achterkant welke is bekleed met een mooie, effen kleur. Doordat het kussen gemaakt is van polyester van hoge kwaliteit gaat het kussen ook nog eens ontzettend lang mee. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen.Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling. Ook te bestellen als kussenhoes zonder vulkussen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.