0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen amandelbloesem

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit prachtige donkerblauwe sierkussen met bloemen is geïnspireerd op het gelijknamige kunstwerk van Vincent van Gogh: amandelbloesem. En is mooi te combineren met het sierkussen in dezelfde print in 45 x 45 cm. Maar ook met donkere of juiste lichte kussens met bloemenprint op. Zeker wanneer je een neutraal of subtiel interieur hebt of een heel eenvoudige bank hebt, is dit sierkussen met bloemen een musthave. Je brengt zo jouw interieur met één simpel item naar een ander niveau. Leg een donkerblauw of zwart plaid op de bank en je bent eigenlijk al klaar! Dit sierkussen met amandelbloesem bekijk en koop je in de webshop, maar natuurlijk ook in onze showrooms. En bekijk ook eens onze schilderijen, om jouw woning nóg meer aan te kleden.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.