0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen amandelbloesem

19.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige donkerblauwe sierkussen met bloemen op is geïnspireerd op het gelijknamige kunstwerk van Vincent van Gogh. En is mooi te combineren met het sierkussen in dezelfde print in 45 x 45 cm. Maar ook met donkere of juiste lichte kussens met bloemenprint op. Zeker wanneer je een neutraal of subtiel interieur hebt of een heel eenvoudige bank hebt, is dit sierkussen met bloemen een musthave. Je brengt zo jouw interieur met één simpel item naar een ander niveau. Leg een donkerblauw of zwart plaid op de bank en je bent eigenlijk al klaar! Dit sierkussen met amandelbloesem bekijk en koop je in de webshop, maar natuurlijk ook in onze showrooms. En bekijk ook eens onze schilderijen, om jouw woning nóg meer aan te kleden.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen amandelbloesem.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.